Здравейте колеги. Собственик съм alfa romeo 156 1.8 и днес ми се случи следния проблем. Колата достигна температура около 95 и се пусна перката. Бях я оставил малко да поработи и след 2,3 пускания на перката нещо взе да съска много странно, вече беше тъмно и нищо не можех да видя, но сякаш се чуваше между двигателя и прозореца??Знам че е трудно да се определи от моите обяснения, но все пак някакви идеи?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Загря и взе да съска?
Collapse
X
-
Като я запалиш махни внимателно капачката на разширителния съд на антифриза и виж дали не се получават балончета вътре (ако има е пълно казанчето)ако там всичко е наред затрори капачката и огледай дали няма пропуски от някъде. Да не би да се е спукало някое съединение и да капе върху изпускателите някъде.156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
За отвеждане на картерните газове за изгаряне.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Какъв е проблема? Дърпа въздух ли? Скъсан маркуч ли имаш? Провери от къде съска и го увии с тиксо временно. Зависи колко е голям проблема.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от Lubo_S Покажи съобщениеПо принцип може ли да се кара с този проблем, защото утре ми предстои пътуване?
Comment
-
Първоначално публикувано от emil georgiev Покажи съобщениеако засмуче въздух ще си попилееш двигателя145 QV ex.
146 Boxer TOTAL ex.
147 T.S. Sele top
Lancia Dedra 2000 16
Comment
Comment